Køkkenbordplader og vaske

Skovgærdet

Bordplader og vaske til køkken, bryggers og bad

Vores køkkenbordplader kommer udelukkende Horn Bordplader i Avlum og vaske og bordplader til bad fra Marmorline i Grindsted.
Udvalget af materiale og udformning er mangfoldigt i laminat, kompaktlaminat, komposit og forskellige stenarter.
Vaske findes i mange former, materialer og udformninger. Køkkenvaske er oftest underlimede, dvs. limet op under laminatoverfladen, som det ses på billedet.
I badeværelset er vasken oftest støbt som en del af bordpladeløsningen eller dekorativt anbragt oven på bordpladen.
Bagkantlister til bordpladen og fejelister til soklen aftales, så det modsvarer dine ønsker til farver og design på den øvrige indretning.
Har du en træbordplade eller en kompositvask, der trænger til kærlig pleje, hjælper vi gerne med det også, hvis det er muligt

Mulighederne til valg af køkkenbordplader er mangfoldige, både hvad angår materialer og de mange muligheder for forskellige kanter og lister. Som standard kan laminatplader leveres med kanter af ABS-plast, træ eller stål. Under billedet er der et link til Horn, hvor du kan læse alt om de forskellige typer.

Produktsortiment Horn Bordplader

Laminat
Kompaktlaminat
Linoleum
Massivtræ
Natursten
Komposit og Silestone
Keramik og Dekton
Getacore
Corian
Stål

Produktsortiment køkkenvaske

Når du vælger en vask fra vores sortiment, får du altid en vask der er integreret i bordpladen. Vi anbefaler denne løsning, da det først og fremmest giver et lækkert og eksklusivt udtryk, men også fordi du på den måde slipper for en vask der er ilagt bordpladen, med synlig kant der kan samle sig skidt omkring. Efterfølgende kan du se vores standard vaske. Har du andre ønsker, kan vi også klare det.

Vores rustfri standardvaske

Franke SRX 210 TL - 50

Franke SRX 210 TL 50

Indv. BxDxH: 500x400x170 mm
Skab 60 cm

Franke SRX 210 TL - 40

Franke SRX 210 TL 40

Indv. BxDxH: 400x400x170 mm
Skab 50 cm

Horn Small Detail

Indv. BxDxH: 400x380x180 mm
Skab 50 cm

Horn Detail

Indv. BxDxH: 500x380x180 mm
Skab 60 cm

Vores komposit standardvaske

Horn Target

Indv. BxDxH: 500x358x200 mm Composite Black. Skab 60 cm

Blanco Dalago 5

Indv. BxDxH: 445x350x190 mm Silgranit Alumetallic. Skab 50 cm

Blanco Dalago 5

Indv. BxDxH: 445x350x190 mm Silgranit Rock Grey. Skab 50 cm

Blanco Dalago 5

Indv. BxDxH: 445x350x190 mm Silgranit Anthrazite. Skab 50 cm

Blanco Dalago 5

Indv. BxDxH: 445x350x190 mm Silgranit Black. Skab 50 cm

Blanco Dalago 6

Indv. BxDxH: 545x350x190 mm Silgranit alumetallic. Skab 60 cm

Blanco Dalago 8

Indv. BxDxH: 745x350x190 mm Silgranit alumetallic. Skab 80 cm

HVILKEN KØKKENVASK SKAL DU VÆLGE? 

Hos HORN monteres kun køkkenvaske i stål, komposit og porcelæn fra førende producenter. I  mineralske bordplader (Corian® og GetaCore®) har du endvidere, i enkelte farver, mulighed for at få en vakuumpresset badvask, samt køkkenvaske i samme materiale med opbukket stålbund. 

Der er fordele og ulemper ved alle materialer. Generelt er de forskellige producenter dog kommet meget langt ift. kvalitet og holdbarhed, så som udgangspunkt anbefaler vi dig at vælge en vask, der passer til lige netop din stil. Husk dog altid at læse vores råd og vejledning om pleje og vedligehold

STÅLVASKE

Stålvaske har i mange år været kendt som den gode, praktiske vask. Stålvaske har dog udviklet sig meget over de seneste år, og er i dag meget mere en bare en praktisk vask. 

Du kan få mange lækre og eksklusive stålvaske. Kvaliteten på HORNs stålvaske er upåklagelig uanset model, men finishen er dog forskellig imellem modellerne.
Stålvaske vil få mindre overfladeridser ved ibrugtagning. Disse har kun visuel betydning.

KOMPOSITVASKE

Kompositvask er fællesbetegnelsen for en Silgranitvask fra Blanco, en Fragranitvask fra Franke, en Cristalitevask fra Intra Juvel samt HORNs egne vaske; Core & Target. Alle er produceret i en blanding af granit og akryl. Standard farven i HORNs program er på tværs af alle brands en mørk grå/sort antrazit. 
Med tiden kan kompositvaske blive slidte eller misfarvede eksempelvis af kogende vand på et lille område.
Med den rigtige pleje kan du holde din kompositvask pæn længe. Vi kan også hjælpe dig med at polere og behandle din slidte vask, så den fremstår pæn igen.

KOMPOSITVASKE

Når du køber en Corian® eller GetaCore® bordplade kan du selvfølgelig vælge imellem et bredt udvalg af både vores stål-, komposit- og porcelænsvaske. Du har dog også muligheden for at få en vask i samme materiale, således at vask og bordplade går ud i et.